Toggle navigation
Login
Toggle navigation
View Item
DSpace Home
BIBLIOTECA DIGITAL: Trabalhos de Especialização
Ciências Sociais e Aplicadas
Gestão empresarial
View Item
DSpace Home
BIBLIOTECA DIGITAL: Trabalhos de Especialização
Ciências Sociais e Aplicadas
Gestão empresarial
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Engenharia de cardápio como método explicativo de custo : adaptação da planilha de Jeolás e Santos para um restaurante de hotel econômico
View/
Open
CAMILA SAYURI DUARTE YAMAGUTI.pdf (2.578Mb)
Date
2010
Author
Yamaguti, Camila Sayuri Duarte
Metadata
Show full item record
URI
https://hdl.handle.net/1884/66826
Collections
Gestão empresarial
[243]
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
xmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_type
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
xmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_type
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics