• Login
    View Item 
    •   DSpace Home
    • BIBLIOTECA DIGITAL: Teses & Dissertações
    • 40001016019P6 Programa de Pós-Graduação em Tecnologia de Alimentos
    • Teses
    • View Item
    •   DSpace Home
    • BIBLIOTECA DIGITAL: Teses & Dissertações
    • 40001016019P6 Programa de Pós-Graduação em Tecnologia de Alimentos
    • Teses
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Produçăo e caracterizaçăo química e fisiológica de caseinofosfopeptídeos de leite bovino /

    Thumbnail
    View/Open
    tese.pdf (1.625Mb)
    Date
    2006
    Author
    Kruger, Cláudia Carneiro Hecke
    Metadata
    Show full item record
    Abstract
    Orientadora: Lys Mary Bileski
     
    Co-orientadora: Iara Taborda Messias
     
    Tese (doutorado) - Universidade Federal do Paraná, Setor de Tecnologia, Programa de Pós-Graduaçao em Tecnologia de Alimentos. Defesa: Curitiba, 2006
     
    Inclui bibliografia
     
    URI
    http://hdl.handle.net/1884/6273
    Collections
    • Teses [22]

    DSpace software copyright © 2002-2022  LYRASIS
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_typeThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_type

    My Account

    LoginRegister

    Statistics

    View Usage Statistics

    DSpace software copyright © 2002-2022  LYRASIS
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV