• Login
    View Item 
    •   DSpace Home
    • BIBLIOTECA DIGITAL: Teses & Dissertações
    • 40001016019P6 Programa de Pós-Graduação em Tecnologia de Alimentos
    • Dissertações
    • View Item
    •   DSpace Home
    • BIBLIOTECA DIGITAL: Teses & Dissertações
    • 40001016019P6 Programa de Pós-Graduação em Tecnologia de Alimentos
    • Dissertações
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Estruturação do sistema de gestão da segurança de alimentos de uma indústria de panificação segundo a norma ISO 22000

    Thumbnail
    View/Open
    Dissertacao Mestrado Danielle Zimmermann.pdf (2.172Mb)
    Date
    2009-07-29
    Author
    Zimmermann, Danielle da Silva Carneiro
    Metadata
    Show full item record
    Subject
    Teses
    Panificação
    Alimentos
    Gestão da qualidade total
    xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-type
    Dissertação
    URI
    http://hdl.handle.net/1884/18518
    Collections
    • Dissertações [54]

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_typeThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_type

    My Account

    LoginRegister

    Statistics

    View Usage Statistics

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV