• Login
    View Item 
    •   DSpace Home
    • BIBLIOTECA DIGITAL: Teses & Dissertações
    • 40001016019P6 Programa de Pós-Graduação em Tecnologia de Alimentos
    • Teses
    • View Item
    •   DSpace Home
    • BIBLIOTECA DIGITAL: Teses & Dissertações
    • 40001016019P6 Programa de Pós-Graduação em Tecnologia de Alimentos
    • Teses
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Desenvolvimento de mollho de tomate Lycopersicon esculentum Mill formulado com cogumelo Agaricus brasiliensis /

    Thumbnail
    View/Open
    Microsoft Word - TESE 01-junho 2008.pdf (2.671Mb)
    Date
    2008
    Author
    Monteiro, Cristiane Schuler
    Metadata
    Show full item record
    xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-type
    Tese
    Abstract
    Orientadora: Sonia Maria Chaves Haracemiv
     
    Co-orientadora: Patricia Teixeira Padilha da Silva Penteado
     
    Inclui apęndice
     
    Tese (doutorado) - Universidade Federal do Paraná, Setor de Tecnologia, Programa de Pós-Graduaçao em Tecnologia de Alimentos. Defesa: Curitiba, 2008
     
    Inclui bibliografia e anexos
     
    URI
    http://hdl.handle.net/1884/15780
    Collections
    • Teses [34]

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_typeThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_type

    My Account

    LoginRegister

    Statistics

    View Usage Statistics

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV