• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • BIBLIOTECA DIGITAL: Teses & Dissertações
    • 40001016003P2 Programa de Pós-Graduação em Ciências (Bioquímica)
    • Search
    •   DSpace Home
    • BIBLIOTECA DIGITAL: Teses & Dissertações
    • 40001016003P2 Programa de Pós-Graduação em Ciências (Bioquímica)
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-1 of 1

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Caracterização dos oligossacarídeos presentes no vinho Cabernet Franc 

    Santos, André Eduardo dos (2019)
    Resumo: O vinho é uma bebida resultante do processo fermentativo alcoólico de uvas, sendo as variedades da espécie Vitis vinífera as mais comumente utilizadas. Sua constituição química é formada por compostos fenólicos, ...

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_typeThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_type

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    Content Type
    Dissertação Digital (1)
    AuthorSantos, André Eduardo dos (1)Subject
    Bioquímica (1)
    Estrutura quimica (1)
    Oligossacarideos (1)Vinho (1)... View MoreDate Issued
    2019 (1)
    Has File(s)
    Yes (1)

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV