• Login
    View Item 
    •   DSpace Home
    • BIBLIOTECA DIGITAL: Trabalhos de Especialização
    • Ciências Agrárias
    • Gestão em defesa agropecuária
    • View Item
    •   DSpace Home
    • BIBLIOTECA DIGITAL: Trabalhos de Especialização
    • Ciências Agrárias
    • Gestão em defesa agropecuária
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Levantamento da presença de indicadores de contaminação bacteriana em queijos produzidos pelos estabelecimentos industriais de leite e derivados registrados no Serviço de Inspeção do Paraná

    Thumbnail
    View/Open
    R - E - CAROLINA RUBINI.pdf (1.026Mb)
    Date
    2015-10-19
    Author
    Rubini, Carolina
    Metadata
    Show full item record
    xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-type
    Monografia Especialização Digital
    URI
    http://hdl.handle.net/1884/38826
    Collections
    • Gestão em defesa agropecuária [50]

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_typeThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_type

    My Account

    LoginRegister

    Statistics

    View Usage Statistics

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    Atmire NV